• 20.07.2019, 18:17
  • Register
  • Login
  • You are not logged in.

 

Dear visitor, welcome to Aqua Computer Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Siemens Gigaset SX100

Thursday, February 12th 2004, 5:22pm

Hi!

Ist es normal, dass die beigelegten Akkus für das Mobilteil nur je 1,2 V haben? (steht so drauf)

Hab sie mind. 10 Stunden aufgeladen. Nun haben sie je 1,33 V (gemessen) aber auf dem Display besitzen sie nur einen läppischen Balken (von drei)

?

MfG
"I've always said, the Web is the sum of all human knowledge plus porn.", Ron Gilbert
UltraStar Manager 1.7.2 | Infos zu meinem PC | .o0 DeathSpank 0o.

Re: Siemens Gigaset SX100

Thursday, February 12th 2004, 5:28pm

Hi!

Ja normal sind Akkus mit 1,2V
Gibt auch welche mit 1,5V die sind aber etwas anders.

Unser Telefon läuft auch mit 2*Akku, also 2x1,2V und da bekommt der auch 3 Balken.
Ich weiß aber gerade nich wie lange unser telefon lädt, weil wir das soweiso immer aufladen.

Re: Siemens Gigaset SX100

Thursday, February 12th 2004, 5:29pm

Dürfte aber keine Probs geben, wenn die Akkus je 1,33V haben aber die Anzeige falsch is oder?

MfG
"I've always said, the Web is the sum of all human knowledge plus porn.", Ron Gilbert
UltraStar Manager 1.7.2 | Infos zu meinem PC | .o0 DeathSpank 0o.