• 17.01.2020, 21:05
  • Register
  • Login
  • You are not logged in.

 

Search results

Search results 1-50 of 67.

Friday, May 3rd 2019, 7:20pm

Author: JasonMorris

NEW: farbwerk 360

You didn't need to buy a license as it comes with one for a new device. License key is on the box.

Saturday, March 9th 2019, 12:34pm

Author: JasonMorris

Flow Sensor on quadro

That is the actual flow as you don't have to calibrate a high flow sensor.

Thursday, November 15th 2018, 1:43pm

Author: JasonMorris

GELID Silent 12 (PWM) Wing 12 UV Blue or Noctua NF F12 PWM chromax.black.swap

I can't give you an exact comparison but I have 20 Noctua NF12 3000 rpm industrial fans in my S8 with pedestal, 6x2 on Nexxxos Monsta radiators and 8 for air and with an Aquaero I can run them as low as 300rpm. At 750 rpm the case is still silent. At full power it sounds like a jet engine but that's just for fun. They are incredibly well made, 6 year warranty, shift huge amounts of air and look good. I've tried many different fans over the years including Gentle Typhoons and prefer these. Maybe ...

Friday, October 5th 2018, 4:07pm

Author: JasonMorris

New: D5 NEXT - the complete solution

OMG I want one now!!!!!! Well done guys another outstanding design and I look forward to using them.

Friday, August 3rd 2018, 3:16pm

Author: JasonMorris

Aquacomputer 6XT compatible

I've previously held the sensor and quite quickly you can see the temperature rising but again as long as you have access.

Thursday, August 2nd 2018, 1:48pm

Author: JasonMorris

Aquacomputer 6XT compatible

Perhaps plug them in one at a time and then make your own record?

Wednesday, July 4th 2018, 2:17pm

Author: JasonMorris

NEW: aquasuite 2018

Just updated to 2018 and loving it. No issues at all so great job.

Friday, June 22nd 2018, 3:25pm

Author: JasonMorris

Aquasuite and specific services issues on x99

Sorry to hear you've lost "that loving feeling" for your rig. Take a breath and maybe it will return.

Thursday, May 17th 2018, 5:20pm

Author: JasonMorris

Corsair 1000D case

If you don't need the screen go for an LT and mount it where ever you like most probably out of the way.

Monday, August 7th 2017, 8:47pm

Author: JasonMorris

Help on Best Practices?

They look like 2 x ek d5 pumps and 2 x ddc too me.

Monday, May 15th 2017, 2:04pm

Author: JasonMorris

Connecting it all

You can by creating a software sensor through Aquasuite but the standard way is always to use water temperature as your CPU temp will dance about all over the place. You can also create a delta between water and air temps and control your loop that way which a lot of people prefer. Welcome to Aquaero land.

Tuesday, May 9th 2017, 2:12pm

Author: JasonMorris

about aquabus cable

I realise its F/F but was wondering, as you have mentioned, if the wiring is the same.

Monday, May 8th 2017, 5:03pm

Author: JasonMorris

about aquabus cable

I will preempt the next question if I may with "is it the same as a 4 pin fan extension cable"?

Friday, May 5th 2017, 4:13pm

Author: JasonMorris

Aquasuite 2017

Quoted from "SverreMunthe" One more suggestion. For those of us crazy enough to run 2 pumps and/or push/pull fans it would be great if we could turn the voltage of a fan and a pump output up a tiny bit compared to another output. I think that in a series setup, like 2 pumps and push/pull fans, the rotation of the pull component should be a little bit higher, so as not to use force from the first component to speed up the second. This of course when using the same controller to control both comp...

Tuesday, January 3rd 2017, 2:11pm

Author: JasonMorris

PWM Fan Splitters w/ Aquaero 6

Get an Aquaero Splitty as they also support Aquabus devices and look a lot better than the Phoyba ones.

Wednesday, December 21st 2016, 1:28pm

Author: JasonMorris

Dual D5 AC USB Pumps and Aquaero 6XT

Shoggy, Does that make it a usb cable problem or a controller on the pump problem? thanks

Tuesday, December 20th 2016, 2:23pm

Author: JasonMorris

Dual D5 AC USB Pumps and Aquaero 6XT

I have two AC USB D5 pumps connected via USB only that work fine except one doesn't display the correct RPM. The one that seems weird shows the RPM as about 1/10th of what it should be but the flow is fine as I have a usb high flow meter and a mark one eyeball. So when running full tilt one shows 4800 RPM and the other about 480. I haven't upgraded the software yet to any new version so still on 2016.4 Ideas?

Saturday, November 26th 2016, 11:10am

Author: JasonMorris

Aquasuite is no longer free?

I do understand the need to charge and intend to continue to support AC and their great products.

Friday, November 25th 2016, 11:42pm

Author: JasonMorris

Aquasuite is no longer free?

I have 106 days on my 6 pro. 2 d5 pumps one of which is less than a year the other along with a high flow usb bought at the same time as the 6 pro. fabrwerk lights about 6 months, Is there a particular reason you have started charging for aquasuite now?

Friday, November 25th 2016, 10:17pm

Author: JasonMorris

Aquasuite is no longer free?

I installed it and it said all my devices were unlicensed so I couldn't see anything

Thursday, November 10th 2016, 1:48pm

Author: JasonMorris

Fan stutter

Well my Aquaero is handling it all very nicely so thanks for such an outstanding piece of tech

Wednesday, November 9th 2016, 9:18pm

Author: JasonMorris

Fan stutter

Thanks for the reply Shoggy. Never had a warning about overload. Where do I see the 90w peek? In Aquasuite the most I ever see on PWM #1 is 11.2v and 1.43 amps. I presume I'm doing the math incorrectly. I've just run them all at 100% for 10 seconds and didn't receive any errors.

Monday, November 7th 2016, 3:21pm

Author: JasonMorris

Fan stutter

Hi Shoggy, They are connected to a splitty9 ands then onto the aquaero port. Full config is: pwm1 : 12 x nidec 2150 typhoons via 2 splitty9's at 615rpm at5v and 0.36a @25c in speed controlled mode. 100% = 11.2v, 1.43a @1700 rpm. pwm2: 4 x noctua 3000 via y cables at 400 rpm at11.9v and 0.00a at 25c in PWM mode controlled mode. 100% = 11.4v, 0.70a @2700 rpm. pwm3: 6 x noctua 3000 via spliity9 at 300rpm at11.9v and 0.00a at 25c in PWM mode controlled mode.100% = 11.2v, 1.44a @2660 rpm. pwm4: 6 x n...

Monday, November 7th 2016, 11:20am

Author: JasonMorris

Fan stutter

Hi, I've just replaced my 6 Akasa Piranha case fans with Noctua Industrial 3000's and I seem to be getting fan stutter / ticking when I start. I'm using a splitty9 and if I unplug it and then plug it back in on the aquaero it's fine. But restart and it comes back. I've tried start boost and it makes no difference. Also, is it possible to daisy chain Splitty9's? I presume as long as only one is transmitting the final rpm to the aquaero it should be fine but am struggling with this also. Many than...

Sunday, November 6th 2016, 9:52pm

Author: JasonMorris

Cleaning an Aqualis glass reservoir with nano coating

Dish washer didn't touch it so have put it back in. The dye must be very strong. When I replace the dye I will get a new tube.

Thursday, October 27th 2016, 2:03pm

Author: JasonMorris

Cleaning an Aqualis glass reservoir with nano coating

Thanks for the reply Infoseeker. Mayhems to be honest replied almost straight away and followed up with a PM so not disenchanted with their response. I will email Aqua directly as per your suggestion and you are right the staining doesn't matter terribly if I use the same colour and fill level. Just strange the RX360 rads, cheap XSPC tubing and fittings and other bits and pieces are all fine. Couple of rinses with ultra pure or equivalent and its all gone and the fluid is clear. I will keep you ...

Tuesday, October 25th 2016, 1:54pm

Author: JasonMorris

Cleaning an Aqualis glass reservoir with nano coating

Update from Mayhems. The staining in the res is caused by the way the Aqualis works as more of an expansion tank holding the warm fluid, The best advice we could give is to contact Aquacomputer and ask them what is the best way to clean there product. Below is a link to the MSDS sheets the coolants incase they ask what coolant you were using. http://mayhems.net/sds/pastel/250ml/past…_250_ml_sds.pdf http://mayhems.net/sds/pastel/1ltr/paste…e_1_ltr_sds.pdf Anybody from Aqua care to advise me pleas...

Monday, October 24th 2016, 9:30am

Author: JasonMorris

Cleaning an Aqualis glass reservoir with nano coating

Hi all, After a year the reservoir is stained by the Mayhems fluid it has been holding. Tried fairy liquid and hot water but didn't remove it. Any ideas to make it sparkly again? Thanks

Thursday, August 18th 2016, 1:11pm

Author: JasonMorris

Fancy graphics for overview page

Wow that page looks fantastic. I will take a look at Rainmeter.

Saturday, August 13th 2016, 11:02am

Author: JasonMorris

Fancy graphics for overview page

Many thanks. I'll take a look.

Friday, August 12th 2016, 4:53pm

Author: JasonMorris

Fancy graphics for overview page

Thanks. I'm happy with the standard shapes but have seen snazzier ones. Suppose I need to break out paint and try and tart them up myself. Was hoping somebody had a library of altered shapes I could have,

Friday, August 12th 2016, 8:53am

Author: JasonMorris

Fancy graphics for overview page

Hi all, Is there a site or page where I can get some of the fancier graphics for my overview page for v2016-4 of Aquasuite? Thanks

Friday, June 3rd 2016, 1:19pm

Author: JasonMorris

Aquacomputer D5 USB strange noise, resonance between 20-25 %

I have the D5 aquabus and it won't go below 25% speed using Aquasuite without being off. Not sure how you are getting the speed that low or it might be reporting an incorrect value.

Monday, May 23rd 2016, 6:54pm

Author: JasonMorris

New: kryoM.2 - the solution for hot M.2 SSDs

Very nice. Will you be offering any other finishes?

Thursday, January 7th 2016, 2:47pm

Author: JasonMorris

Farbwerk only outputting red

I had this and it was down to the contacts not being aligned. Pull it and reseat it.

Wednesday, January 6th 2016, 11:52am

Author: JasonMorris

Flow sensor "high flow USB" G1/4 (53129)

Hi all, Does it need to be completely level horizontally or vertically or can I have it at an angle? Also, how much room either side before an angle fitting? Thanks, Jason

Sunday, December 6th 2015, 10:46am

Author: JasonMorris

My Aquaero 6 Pro shows the wrong time

Hi, The Windows timezone is correct (London) so what should the timezone be on the Aquaero 6 please Shoggy? thanks

Monday, November 30th 2015, 10:17pm

Author: JasonMorris

My Aquaero 6 Pro shows the wrong time

The time on my pc is correct and in the Aquasuite software it's fine (see attachment) but the display on the unit is always an hour ahead. Firmware is v2400 and Aquasuite v2015 release 9. Running under Windows 7 64bit. Unit is connected via USB only. Any ideas? thanks.

Monday, May 4th 2015, 2:06pm

Author: JasonMorris

Just opened my Farbwerk and 53188 500cm RGB-LED strip

And after removing the 3m backing the strip is not sticky at all. Can't fix it to my chassis? Is the a common issue or have I got a dud roll? Thanks.