• 24.08.2019, 17:45
  • Register
  • Login
  • You are not logged in.

 

Search results

Search results 1-3 of 3.

Tuesday, July 2nd 2019, 6:21pm

Author: neoville

New: aquasuite X

Linking to AIDA64, sometimes Aquasuite x.3 can read data from AIDA64 but the link unpredictably dies. Please look at this graphs. CPU Temp. went over 60 degrees in Celsius, and it dropped to 50 and stayed there. This means the link between AIDA64 and Aquasuite x.3 was disconnected without any reason. So I call this phenomenon is a bug. In addition, the previous version of Aquasuite itself could read data from the Mainboard without using any external programs. However, after update, I can't find...

Tuesday, July 2nd 2019, 3:04pm

Author: neoville

X.3 can't recognize the MB data.

No menu for reading data from the mainboard. 1. Able to read data from D5 Next 2. Unable to read data from Mainboard OS: WIN 10 Pro 1903 (fully updated) CPU: i9 - 9900k MainBoard: Z390 Taichi GPU: EVGA Ultra XC 2080 Ti RAM: G.skill Tridentz RGB DDR4 Memory 3600 CL15 (8GB*2EA)

Sunday, June 30th 2019, 4:20pm

Author: neoville

Software sensor is buggy.

Before update, aquasuite x.1 or x.2 could read info from AIDA64 or HWINFO. In fact, those external programs were not necessary because aquasuite itself could read the essential info such as CPU temp. or GPU temp. However, after update, the Aquacomputer service menu on the software sensors section disappeared. Sometimes it showed up, but usually I can't see it. So the temperature of CPU or GPU is always displayed as 50 degrees in Celsius. I tried all general things - clean install of WIN10 1903, ...