• 23.11.2017, 19:30
  • Registrieren
  • Anmelden
  • Sie sind nicht angemeldet.

 

MP7

Junior Member

Montag, 13. November 2017, 18:39

Yes that's what I thought as well about not being same number but anyway, on aquabus device list is empty.

Dienstag, 14. November 2017, 14:49

And you also have both devices connected via aquabus? On the aquaero you have to use the aquabus highspeed port.

Do you use a 3-pin or 4-pin cable for the aquabus?

MP7

Junior Member

Dienstag, 14. November 2017, 21:07

Yap it is on aquabus highspeed via 4 pin cable.

Mittwoch, 15. November 2017, 06:23

Yap it is on aquabus highspeed via 4 pin cable.
Have both devices the newest firmware? 1011 (mps) and 2011 (aquaero)

Have you powerd off your system completely (unplug psu power cable) after the firmware update?

MP7

Junior Member

Mittwoch, 15. November 2017, 07:59

Aquaero says 2011 and mps 1011.
No I didn't do that.

Mittwoch, 15. November 2017, 10:22

Aquaero says 2011 and mps 1011.
this are the newest versions


No I didn't do that.
you have to do this after a firmware update or wiring modification.

Mittwoch, 15. November 2017, 14:42

I just updated to new auqasuite 2017-3-1 and it seem to fix the flow issue :thumbsup:

Does the new aquasuite 2017-3-1 requires again all of the devices to have their firmware updated or only aquaero?




Thank you

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Dundys« (15. November 2017, 14:47)

Mittwoch, 15. November 2017, 14:45

from 2017-3 to 2017-3.1 only the mps and aquaero needs an update.

Mittwoch, 15. November 2017, 14:47

Have both devices the newest firmware? 1011 (mps) and 2011 (aquaero)


I show 1010 (mps) and 2010 (aquaero), and both indicate the latest firmware is installed.
Has there been an aquasuite update already? I was expecting one on the 21st per Shoggy's original post.

Edit: Ah, went back to Shoggy's original post and see the text was modified to indicate an update available now. *sigh*
Edit 2: The download page does not show show the version #. We need better notification and indication please.

Dieser Beitrag wurde bereits 3 mal editiert, zuletzt von »InfoSeeker« (15. November 2017, 15:16)

Mittwoch, 15. November 2017, 14:48

Zitat

from 2017-3 to 2017-3.1 only the mps and aquaero needs an update.
Ahh, so I need to update my High speed usb flow meters :thumbsup:

Thank you

Mittwoch, 15. November 2017, 14:50

Zitat

Has there been an aquasuite update already? I was expecting one on the 21st per Shoggy's original post.
Yap, there is a new update that seem to fix the issues..nice :)

Mittwoch, 15. November 2017, 14:57

This aquasuite 2017-3-1 seem to work much smoother as far is sensitivity to flow rate :P :thumbsup:

Thank you

MP7

Junior Member

Mittwoch, 15. November 2017, 18:37


you have to do this after a firmware update or wiring modification.
Thx it works now! Very happy, nice update you did guys! :thumbsup:

Heute, 03:07

Decided to update today. Now aquabus does not appear to work at all.

Software version is 2017-3.1

Updated firmware for both my d5 usb pump and my aquaero 6

D5 is on firmware 1011

Aquaero 6 is on firmware 2011

Have completed powered down machine including pulling power cable

I can change settings on the pump when its connected via usb but it is not detected by the aquaero at all via aquabus

Have reset factory defaults on the pump to no avail. Have tried changing the aquabus address but it does not help.

Using a 3 pin aquacomputer cable going from the aquabus connection on the pump to the High connection on the aquaero 6

Can anyone help? Seems this firmware has borked something and you cant even reflash it.

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Cozmo85« (Heute, 03:10)