• 21.08.2018, 15:56
  • Registrieren
  • Anmelden
  • Sie sind nicht angemeldet.

 

CoAff

Junior Member

Samstag, 4. August 2018, 14:07

Update:

You can reproduce the issue where service will not be installed with aquasuite 2018- 4 by deselecting desktop icon while executing aquasuite setup.


Oh wow, that's subtle error in some ways. I'm of the mind that I generally have a very cluttered desktop and even let software that I only use a few times a year position a squatter. I will go 'round and delete a few once it becomes ridiculous and have recently found a program called 'Fences' which really helps. For presentations which may include desktop sharing this software allows one to double click on a clear area to instantly hide the icons and then bring them back the same way.

Anyway, I had a situation where the service didn't start.... And digging through the interface brought me to the service section, whereupon clicking 'start service' started the service. It's been working well ever since.

edit: I just added the signature. That's so cool! Oh, and I'm using Win7 too.

Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »CoAff« (4. August 2018, 14:14)

multiple audio devices in the drop down menu for Audio and Video

Samstag, 4. August 2018, 17:37

I have way too many audio devices in the drop down menu. Is this normal?

»dhdeang« hat folgende Datei angehängt:
  • audio.jpg (213,81 kB - 32 mal heruntergeladen - zuletzt: 19. August 2018, 22:17)

Dienstag, 7. August 2018, 01:11

Update:

You can reproduce the issue where service will not be installed with aquasuite 2018- 4 by deselecting desktop icon while executing aquasuite setup.


When installing aquasuite and if you deselect desktop icon, which i always do, I don't like cluttering my desktop, that's when service is not installed, probably why you cannot reproduce it. I have several systems on my home network and even thou not all have aquacomputer product you can still install aquasuite and I have tested on all of them, every one of them ends up with the same results, so once again, this is aquasuite issue.

I can confirm the above as working for me.
I uninstalled the aquasuite, reinstalled allowing the desktop icon to be created, and the Windows Service was fully activated on startup.

Dienstag, 7. August 2018, 04:34

Update:

You can reproduce the issue where service will not be installed with aquasuite 2018- 4 by deselecting desktop icon while executing aquasuite setup.


When installing aquasuite and if you deselect desktop icon, which i always do, I don't like cluttering my desktop, that's when service is not installed, probably why you cannot reproduce it. I have several systems on my home network and even thou not all have aquacomputer product you can still install aquasuite and I have tested on all of them, every one of them ends up with the same results, so once again, this is aquasuite issue.

I can confirm the above as working for me.
I uninstalled the aquasuite, reinstalled allowing the desktop icon to be created, and the Windows Service was fully activated on startup.

Thanks for the confirmation :thumbup:

Dieser Beitrag wurde bereits 4 mal editiert, zuletzt von »Dundys« (7. August 2018, 05:14)

ASUS X99-E-10G WS
Intel Core i7-6950X Broadwell-E
Corsair Dominator Platinum 128GB DDR4 2400MHz
EVGA GTX Titan Black SC x3
Seasonic SS-1200XP3 80 PLUS PLATINUM x2

OS:
Windows 7 x64 Pro/ 256GB Samsung 850 PRO

Storage:
WD 8x 12TB Datacenter Hard Drive

RE: multiple audio devices in the drop down menu for Audio and Video

Mittwoch, 8. August 2018, 06:27

I have way too many audio devices in the drop down menu. Is this normal?


My list looks similar in length.
audiodevices.jpg

Issues with Aquaero and update

Freitag, 10. August 2018, 09:07

So running into an issue with the new update. Fairly annoying, Since the update, Aquaero 6 xt will not respond or change "information pages". I can make changes via Time Sync or lets say shuffling through pages via remote. The issues lies for me when I"m in Aquasuite trying to adjust My Information pages won't take place I can remove or add a page nothing changes on the Aquaero. Any help will be much appricated.

Hardware Monitor service

Montag, 13. August 2018, 07:32

Hello everyone.
Hardware does not identify the name of the sensors.
the temperatures are not correct.
I leave photo
»novax1« hat folgendes Bild angehängt:
  • error1.png
»novax1« hat folgende Datei angehängt:
  • error3.jpg (466,64 kB - 8 mal heruntergeladen - zuletzt: 19. August 2018, 22:19)

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »novax1« (13. August 2018, 07:36)

RE: Hardware Monitor service

Montag, 13. August 2018, 15:25

Hello everyone.
Hardware does not identify the name of the sensors.
the temperatures are not correct.
I leave photo

You may want to install the free HWiNFO to monitor your PC's hardware.
The aquasuite does it to a degree, but it is not it's strength.
That way you can also compare the values reported between both services.

ASservice vs. HWiNFO

Montag, 13. August 2018, 17:54

hello thank you for answering.
I apologize but I have to translate from Spanish to English if there is something written that is not understood.
With the previous aquasuite verifications afuncionado perfectly.
and compared to aida64 the information is not correct at some temperatures.
ino identifies the names of the sensors.
example I leave an image.
»novax1« hat folgende Datei angehängt:
  • error01.jpg (351,97 kB - 9 mal heruntergeladen - zuletzt: Gestern, 00:35)

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »novax1« (13. August 2018, 17:56)

RE: RE: Hardware Monitor service

Montag, 13. August 2018, 17:56

hello thank you for answering.
I apologize but I have to translate from Spanish to English if there is something written that is not understood.
With the previous aquasuite verifications afuncionado perfectly.
and compared to aida64 the information is not correct at some temperatures.
ino identifies the names of the sensors.
example I leave an image.
Hello everyone.
Hardware does not identify the name of the sensors.
the temperatures are not correct.
I leave photo

You may want to install the free HWiNFO to monitor your PC's hardware.
The aquasuite does it to a degree, but it is not it's strength.
That way you can also compare the values reported between both services.

ASservice vs. HWiNFO
»novax1« hat folgende Datei angehängt:
  • error01.jpg (351,97 kB - 19 mal heruntergeladen - zuletzt: Heute, 14:59)

blank text options

Heute, 06:24

in the 2018-5 check
the menu option is blank and it is not correctly appreciated.
I leave an image
»novax1« hat folgendes Bild angehängt:
  • texto en blanco.png

Heute, 08:10

in the 2018-5 check
the menu option is blank and it is not correctly appreciated.
I can confirm this, we fix this soon.
When you hover with the mouse over the items it is readable - not good, but you can read the items.

Heute, 11:15

in the 2018-5 check
the menu option is blank and it is not correctly appreciated.
I can confirm this, we fix this soon.
When you hover with the mouse over the items it is readable - not good, but you can read the items.
thanks for answering.
let's wait for the solution :thumbup: