• 08.08.2020, 05:40
  • Registrieren
  • Anmelden
  • Du bist nicht angemeldet.

 

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Aqua Computer Forum. Falls dies dein erster Besuch auf dieser Seite ist, lese dir bitte die Hilfe durch. Dort wird dir die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus solltest du dich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutze das Registrierungsformular, um dich zu registrieren oder informiere dich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls du dich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert hast, kannst du dich hier anmelden.

_AK_

Junior Member

Dienstag, 6. August 2019, 06:03

When you try to download Aquasuite X4 and install after reinstalling Windows 10, an error occurs.


The server was unavailable last night.

I ask you to drop me the installer, I can not configure my system because of this!

Dienstag, 6. August 2019, 08:16

you can download it here:

https://aquacomputer.com/software.html

_AK_

Junior Member

Dienstag, 6. August 2019, 09:18

you can download it here:

https://aquacomputer.com/software.html
This error occurs after downloading the installer using your link. Otherwise, where would I get the print screen, which is in the post above ...

Dienstag, 6. August 2019, 16:58

Try changing Time Zones or check your current time. For the first time ever I had this happening also and nothing would work until I started changing Time Zones, try it, it might work
Caselabs S8S SSI EEB/4x Noctua NF-S12A
Asus x99 E-WS 10G/Asus AX3000 Dual Band PCI-E WiFi 6
i7 6950X/Noctua NH-D15S with dual NF-A15 140mm fans
Aquacomputer Aquaero 6 XT
Seasonic Platinum-1200(SS-1200XP3)
EVGA Titan Black SC
Corsair Vengeance LPX 128GB (8 x 16GB) DDR4, 2666MHz

bojer

Junior Member

Freitag, 9. August 2019, 21:28

D5 Next showing as some USB device. Can you fix this? Thanks.
»bojer« hat folgendes Bild angehängt:
  • 231.png

Donnerstag, 14. November 2019, 14:49

Version X7 (insider) with many bugfixes is online.
Version X8 is online and fix some issues from X7.

Freitag, 15. November 2019, 13:49

mhmm, my version X7 (insider) does not show X8 update as available (insider is checked). Guess I will manually download it.
Still hoping you are working on implementing push notification to the Windows Notification service for those of us who minimize on startup.

Freitag, 15. November 2019, 14:29

You can also use the dowloader to install the aquasuite.

Freitag, 15. November 2019, 15:12

You can also use the dowloader to install the aquasuite.
Downloader?
I went to https://aquacomputer.de/software.html to download the update.
My version X7 was not aware of an update, so no downloading option was given in the aquasuite.
Am wondering If I was the only instance, or if others also did not have their X7 version detect X8 availability?

Freitag, 15. November 2019, 22:33

My X7 didn't notify me of X8 until I rebooted my PC. It showed X8 available then
You can also use the dowloader to install the aquasuite.
Downloader?
I went to https://aquacomputer.de/software.html to download the update.
My version X7 was not aware of an update, so no downloading option was given in the aquasuite.
Am wondering If I was the only instance, or if others also did not have their X7 version detect X8 availability?

Zagdima

Junior Member

Dienstag, 19. November 2019, 21:46

Hello. I have farbwerk nano. And on version X6-x7 the audio analyzer works fine. But on X8 they any sound exist in system it shows only 2 small bars for left and right channels. See picture 1. On previous version was a lot of bars under the main sound selector menu. See picture 2. So for now my spectrum analyzer doesnt work. What can be a problem?


Mittwoch, 20. November 2019, 19:01

Hello. I have farbwerk nano. And on version X6-x7 the audio analyzer works fine. But on X8 they any sound exist in system it shows only 2 small bars for left and right channels. See picture 1. On previous version was a lot of bars under the main sound selector menu. See picture 2. So for now my spectrum analyzer doesnt work. What can be a problem?
[attach]7071[/attach]

[attach]7072[/attach]


Are these two services running?

softlion

Junior Member

Mittwoch, 20. November 2019, 19:12

Aquasuite X8:
it've just installed it.
After install the CPU of the AquaComputerService.exe process is 50% and stays at 50%.
X6 worked perfectly.

Plz bug fix asap.

=======
UPDATE
=======
I found a way to fix the issue:
- quit acquasuite
- open acquasuite in admin mode (run as administrator)
- stop the acquasuite service using acquasuite/service/stop button
- start the acquasuite service using acquasuite/service/start button
It won't take 50% CPU anymore

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »softlion« (20. November 2019, 19:31)

Zagdima

Junior Member

Montag, 25. November 2019, 20:07

Hello. I have farbwerk nano. And on version X6-x7 the audio analyzer works fine. But on X8 they any sound exist in system it shows only 2 small bars for left and right channels. See picture 1. On previous version was a lot of bars under the main sound selector menu. See picture 2. So for now my spectrum analyzer doesnt work. What can be a problem?
[attach]7071[/attach]

[attach]7072[/attach]


Are these two services running?


Yes. Now i'm on X6 and everything works but not on x8

Mittwoch, 4. Dezember 2019, 14:15

Tried Installing X.9 without success. It simply comes back to version X.8. Uninstalled the whole software suite, rebooted, downloaded the installer to X.4 and updated which brought me to X.8 even though X.9 is available.
Asus R6EE, Intel 10900X @ 5.0, EVGA 2080 Ti, Phanteks Enthoo Elite, GSkill F4-4000C18Q2-64GTZR, Asus ROG PG349Q, EKWB Magnitude RGB and Quantum Kinetic D5, Corsair AX1600i, Asus Strix Flare, Asus ROG Gladius II Origin

Mittwoch, 4. Dezember 2019, 14:52

Try ist now again.

Mittwoch, 4. Dezember 2019, 15:06

Try ist now again.


Yes. That fixed it. Thanks!!
Asus R6EE, Intel 10900X @ 5.0, EVGA 2080 Ti, Phanteks Enthoo Elite, GSkill F4-4000C18Q2-64GTZR, Asus ROG PG349Q, EKWB Magnitude RGB and Quantum Kinetic D5, Corsair AX1600i, Asus Strix Flare, Asus ROG Gladius II Origin

Montag, 23. Dezember 2019, 23:42

Nm. Fixed

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »hockeythug« (23. Dezember 2019, 23:50)

No HWInfo support?

Freitag, 10. Januar 2020, 08:15

Well just updated my license, and now Aquasuite cant see any sensors from _HWInfo.
Its X.11 relase date 20-12-2019
»MStauning« hat folgende Datei angehängt:
  • NOHWInfo.jpg (32,43 kB - 58 mal heruntergeladen - zuletzt: 3. August 2020, 23:48)

Freitag, 10. Januar 2020, 08:28

Restart your computer afer the Update.

Ähnliche Themen