• 24.03.2019, 18:48
  • Registrieren
  • Anmelden
  • Sie sind nicht angemeldet.

 

Donnerstag, 14. März 2019, 04:48

Please, please, PLEASE, have the aquasuite check for updates and give notice if an update is available.
This 2018-10 update appears to have fixed several bugs, and yet nobody knew... an accidental discovery.



I didn't know there was an update until just now.. for some strange reason I thought update notification was already in place I guess I was delusional, but then again, this have been asked before several times already and obviously it's not on their priority list.

Dieser Beitrag wurde bereits 3 mal editiert, zuletzt von »Dundys« (14. März 2019, 04:55)

Donnerstag, 14. März 2019, 05:02

So! I downloaded the new install exe and upon installation it shows 2018-10 but after installation it shows 2018-9 phhh

Donnerstag, 14. März 2019, 05:03

Just noticed the new 2018-10 version today and installed it, but the version number in the top left of the software still says "2018-9". Have I installed it incorrectly? Thanks.
O I see, I just posted the same thing not realizing there was already report of that....always something :(

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Dundys« (14. März 2019, 05:05)

Donnerstag, 14. März 2019, 07:03

The version 2018-10 is back.
After a bug report we have stopped the downloads. We have checked this and released the aquasuite again.

Freitag, 15. März 2019, 14:00

I was the one who reported the bug with the mps sensor when using the power button connection cable (53217). I already updated its firmware to 1012 and upgraded Aquasuite to 2018-10 but the behavior is still unexpected. Here's what happens:

1. Forcefully trigger an alarm event.
2. mps will keep
the PWR mobo header shorted causing force (not graceful) shutdown. The
ideal behavior to this is for the mps to just send a pulse signal
(instead of a continuous one) similar to how you press the case power
button compared to holding it.
3. After force shutdown,
depressing the power button to turn on the system does nothing because
the mps is still shorting the PWR mobo header.
I'm in contact with Sven through email but I thought it would also be better to post it here for visibility. I hope Aquacomputer's programmer is here reading this and I would glad to provide some test results if necessary.
Thanks!

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »kevindd992002« (15. März 2019, 14:02)

Freitag, 15. März 2019, 14:02

Subscribed!