• 17.09.2019, 22:53
  • Register
  • Login
  • You are not logged in.

 

Dear visitor, welcome to Aqua Computer Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

ad120

Junior Member

Output on PowerAdjust not working

Wednesday, March 14th 2012, 2:22pm

I have a Aquaero 5 XT and a PowerAdjust 2 Std. They're connected via aquabus and they seem to see each other. I can see a 5th fan output in the Aquaero.

I have my pump connected to the output and the pump does receive power, however any setting in the fan output on the aquaero has no effect at all. I could even set the output to zero and the pump still runs.

I'm running latest firmware 1022.

any ideas?

Thanks

Tuesday, March 27th 2012, 3:59am

not sure why it's doing that.

plug the pa2 in standalone (connect usb and dis-connect aquabus) in the old aquasuite and see if you can control the pump.

if you can control the pump standalone then there may be something wrong with the controller you created or the fan settings

Friday, March 30th 2012, 9:47pm

I had this problem with my pump...
Was wondering, are you using a pump with no RPM sensor like a D5? If that is the case, the PA self "safety" feature kicks in if it detects 0rpm and keeps the output at 100%.. What you need to do is use the old aquasuite and "uncheck"
"active when no speed signal is measured"

ad120

Junior Member

Saturday, March 31st 2012, 5:34pm

I had this problem with my pump...
Was wondering, are you using a pump with no RPM sensor like a D5? If that is the case, the PA self "safety" feature kicks in if it detects 0rpm and keeps the output at 100%.. What you need to do is use the old aquasuite and "uncheck"
"active when no speed signal is measured"
Yes, I'm using a pump w/o a rpm sensor.

And thanks. This solved the issue! :D

This post has been edited 1 times, last edit by "ad120" (Mar 31st 2012, 5:43pm)

Similar threads